Τραπέζι Dea /Επεκτεινόμενο/, Dea, δρυς Sonoma | Έπιπλα Videnov
Dea

Τραπέζι , δρυς Sonoma

Τραπέζι Dea /Επεκτεινόμενο/ 1
Τραπέζι Dea /Επεκτεινόμενο/ 2
Τραπέζι Dea /Επεκτεινόμενο/ 1_thumb
Τραπέζι Dea /Επεκτεινόμενο/ 2_thumb
218
148*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 5 ημέρες

Επεκτεινόμενο τραπέζι
Διαστάσεις:
- κλειστό: L120 Β80 H75 εκ.
- ανοικτό: L180 Β80 H75 εκ.
Κατασκευασμένο από πλαστικοποιημένο νοβοπάν και πόδια μασιφ.
Χρώμα: στα αναφερόμενα
Το πλεονέκτημα του τραπεζίου είναι σαφές - αν είναι απαραίτητο να αυξηθεί ο χώρος. Στην πραγματικότητα, δεν είναι τόσο η λειτουργία όσο η συνολική ακτινοβολία του τραπεζίου. Θα πρέπει να έχει "καλή" εμφάνιση και σε κανονική και  σε τεντωμένη μορφή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο σχεδιασμός έχει μεγάλη σημασία. Αυτή η πρόταση μπορεί να εκπληρώσει και τις δύο προϋποθέσεις με ευκολία.Το τραπέζι Dea δημιουργηθικε με την ιδέα να είναι κατάλληλο για το εσωτερικό της κουζίνας ή της τραπεζαρίας. Στο σχεδιασμό του δεν υπάρχει τίποτα περιττό - απλό και βολικό για ένα γρήγορο σνακ και ένα επίσημο δείπνο της οικογένειας. Ή με άλλα λόγια – παρέχει  αρκετό χώρο για αναμενόμενες  και απροσδόκητες περιστάσεις.
Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό - μπορείτε να το διαμορφώσετε  σε ένα υπέροχο σετ με συνδυασμό με μερικές από τις καρέκλες μας. Τις καρέκλες στην φωτογραφία μπορείτε να δείτε εδώ .
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων/υλικών  από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Λόγω του χαρακτήρα των φυσικών υλικών - μασίφ ξύλο και καπλαμά αποτελεί πιθανό διαφορά στο τόνο των μεμονωμένων προϊόντων.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 128/85/12 εκ., 24.5 κιλά.
 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Dea 6.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας