Τραπέζι Doni
δρυς Sonoma

Μέχρι τη λήξη της προσφοράς:
53 €
41 €
Еξοικονομήση : 12 €
Εκπτωση: -22%

Παράδοση : 7 Ημέρες

Το προϊόν δεν έχει καμία δυνατότητα διόρθωσης και προσαρμογής .


Είναι δύσκολο να παραγγείλετε? Καλέστε:
211 1 984 984

Το προϊόν υπάρχει στα ακόλουθα χρώματα
Τα τραπέζια Doni παρέχουν εγγυημένο στυλ, άνεση και υψηλή ποιότητα.
Διαστάσεις: L120 Β75 H75 εκατοστά.
Χρώμα: στα αναφερόμενα
Κατασκευασμένο από πλαστικοποιημένο νοβοπάν.
Η τραπεζαρία χρησιμοποιείται καθημερινά και στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι ασυνήθιστο.Το τραπέζι  δεν χρησιμεύει μόνο ως ένα μέρος για να φάτε, αλλά συχνά ως πάγκο κουζίνας για την παρασκευή τροφίμων. Αυτή η διπλή λειτουργικότητα συνεπάγεται με αντοχή και σταθερότητα, μερικές φορές εις βάρος του σχεδιασμού. Τέλος πάντων, τα  παραδοσιακά τραπέζια  κουζίνας δεν διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία, ίσως επειδή η ίδια η αναζήτηση είναι ασθενέστερη από ό, τι  σε άλλα είδη επίπλων. Αυτό όμως δεν είναι η περίπτωση με τι προτασή  μας. Θα συνιστούσαμε  αυτό το υπέροχο μοντέλο - Τραπέζι Doni. Κατασκευασμένο από πλαστικοποιημένο νοβοπάν , είναι βολικό και λειτουργικό. Ή με άλλα λόγια - το προϊόν άπο το  οποίο θα είστε ευχαριστημένοι.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 126/80/7 εκ., Βάρος 18,6 κιλά.

ΜοντέλοΣυνιστώμενες τιμές συναρμολόγησης
Τραπέζι Doni18 €
53 €
41 €
Στο καλάθι
Γράψτε μας