Τραπέζι Filda, Filda, λευκό γυαλιστερό | Έπιπλα Videnov
Filda

Τραπέζι , λευκό γυαλιστερό

Τραπέζι Filda 1
Τραπέζι Filda 1_thumb
98
67*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Τραπέζι Filda
Διαστάσεις:
- L120 B75 H75 εκ.
Υλικό:
- Πλαστικοποιημένο νοβοπάν, ντεκόρ  λευκό γυαλιστερό
Τα τραπέζια χρησιμοποιούνται καθημερινά και μάλιστα αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο.Δεν χρησιμεύουν μόνο ως ένα μέρος για να φάτε, αλλά και ως πάγκο της κουζίνας για την παρασκευή τροφίμων.Το μοναδικό στυλ του τραπεζιού FILDA θα φέρει την πολυτέλεια απο τα ακριβά έπιπλα στο σπίτι σας. Το πρωτότυπο μοντέλο σχεδιασμού προσφέρει την άνεση και την πρακτικότητα των σύγχρονων επίπλων και μία ανθεκτική κατασκευή. Οι επιφάνειες που χρησιμοποιούνται είναι λείες και διευκολύνουν  τη συντήρηση. Θα σας προτείνουμε αυτό το υπέροχο μοντέλο - Τραπέζι Filda.Το τραπέζι  είναι κατασκευασμένο από πλαστικοποιημένο νοβοπάν ,wenge, είναι βολικό και λειτουργικό.
 
Προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
Συντήρηση: Για την συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί με μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων προς αποφυγή γρατζουνιάς στις επιφάνειες. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 126/80/7 εκ, Βάρος 18,6 κιλά.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Filda 22.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας