Τραπέζι σαλονιού Filda, Filda, λευκό γυαλιστερό | Έπιπλα Videnov
Filda

Τραπεζάκι σαλονιού , λευκό γυαλιστερό

Τραπέζι σαλονιού Filda 1
Τραπέζι σαλονιού Filda 2
Τραπέζι σαλονιού Filda 3
Τραπέζι σαλονιού Filda 1_thumb
Τραπέζι σαλονιού Filda 2_thumb
Τραπέζι σαλονιού Filda 3_thumb
110
Εκπτωση: -35%
71

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Τραπέζι σαλονιού Filda
Μέγεθος:
- L120 B60 H50 εκ.
υλικό:
- Πλαστικοποιημένο νοβοπάν, ντεκόρ  λευκό γυαλιστερό
- Διακόσμηση από MDF «Versace»
Το μοναδικό στυλ του τραπεζιού FILDA θα φέρει την πολυτέλεια απο τα ακριβά έπιπλα στο σπίτι σας. Το πρωτότυπο μοντέλο σχεδιασμού προσφέρει την άνεση και την πρακτικότητα των σύγχρονων επίπλων και μία ανθεκτική κατασκευή. Το τραπέζι  είναι κατασκευασμένο από πλαστικοποιημένο νοβοπάν και MDF. Οι επιφάνειες που χρησιμοποιούνται είναι λείες και διευκολύνουν  τη συντήρηση. Όλα τα απαραίτητα υλικά  για συναρμολόγηση και τοποθέτηση παρέχονται στη συσκευασία.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός δεμάτων: 2
Συσκευασία 1: 124/65/4 cm, βάρος 13,2 kg.
Πακέτο 2: 122/61/4 cm, βάρος 11,3 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Filda 32.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας