Τραπέζι σαλονιού Sima, Sima, wenge + δρυς Sonoma | Έπιπλα Videnov
Sima

Τραπεζάκι σαλονιού , wenge + δρυς Sonoma

Τραπέζι σαλονιού Sima 1
Τραπέζι σαλονιού Sima 2
Τραπέζι σαλονιού Sima 3
Τραπέζι σαλονιού Sima 1_thumb
Τραπέζι σαλονιού Sima 2_thumb
Τραπέζι σαλονιού Sima 3_thumb
88
Εκπτωση: -31%
61

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Τραπέζι  σαλονιού Sima
Διαστάσεις:
- L120 Β60 H45 εκ.
Υλικά:
-LPDCH Laminate.
Το τραπέζι σαλονιού ολοκληρώνει και συμπληρώνει τη λειτουργικότητα των επίπλων στο σαλόνι. Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ζωής του κάθε σύγχρονου νοικοκυριού. Το τραπέζι σαλονιού Sima είναι πρακτική επίπλωση με απλό και κομψό σχεδιασμό. Είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από υψηλής ποιότητας LPDCH Laminate.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1:. 112/66 / 6,5 εκατοστά, βάρος 21,6 κιλά.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Sima 32.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας