Τραπέζι σαλονιού Stefani, Stefani, δρυς Sonoma + wenge | Έπιπλα Videnov
Stefani

Τραπέζι σαλονιού Stefani

Τραπέζι σαλονιού Stefani 1
Τραπέζι σαλονιού Stefani 1_thumb
61
Εκπτωση: -35%
39

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Αυτό που κάνει το τραπέζι σαλονιού «Στεφανή» μοναδικό και πολύ λειτουργικό είναι το σχεδιασμό του. Αρκεί μόνο μία κίνηση για να αλλάξετε την εμφάνιση του. Τραπέζι σαλονιού «Στεφανή» δρυς Sonoma + wenge:
- Διαστάσεις: L100,8/112 B58/64 H34,6 εκ.
- Κατασκευασμένο από: πλαστικοποιημένο PDCΗ
- Χρώμα: δρυς Sonoma + wenge
- Αφαιρούμενη λευκή επιφάνεια, η οποία  εύκολα και λειτουργικά αλλάζει την γεωμετρία του τραπεζιού, καθιστώντας το πλούσιο και διαφορετικό από κάθε οπτική γωνία. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το σχήμα και την εμφάνιση του τραπέζιου «Στεφανή» με μία μόνο κίνηση. Κατάλληλο για το σπίτι και για το γραφείο.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
 Εξοπλισμός: Αριθμός μονάδων συσκευασία: 2
 1 Πακέτο: 70/52/10 εκ., Βάρος 16,1 κιλά.
 2 Πακέτο: 20/16/10 εκ., Βάρος 0,4 κιλό. 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Stefani 18.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας