Τραπέζι Venice /Επεκτεινόμενο /, Venecia, λευκό | Έπιπλα Videnov
Venecia

Τραπέζι , λευκό

Τραπέζι Venice /Επεκτεινόμενο / 1
Τραπέζι Venice /Επεκτεινόμενο / 2
Τραπέζι Venice /Επεκτεινόμενο / 3
Τραπέζι Venice /Επεκτεινόμενο / 1_thumb
Τραπέζι Venice /Επεκτεινόμενο / 2_thumb
Τραπέζι Venice /Επεκτεινόμενο / 3_thumb
294
243*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Τα πλεονεκτήματα στο τραπέζι είναι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρότερους χώρους
Επεκτεινόμενο τραπέζι Venice:
- Διαστάσεις κανονικές: L120 Β80 H75 εκ.
- Διαστάσεις επεκτεινόμενο: L150 Β80 H75 εκ.
- Χρώμα: Λευκό
- Ένα από τα πλεονεκτήματα του τραπεζιού ειναι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρότερους χώρους, και αν είναι απαραίτητο για καλεσμένος μπορεί να τεντώσει και να απολαύσετε μια μεγαλύτερη επιφάνεια. Το τραπέζι  είναι κατασκευασμένο από ξύλο οξιάς (αποξηρανεται σε  φούρνο μέχρις ότου η περιεκτικότητα σε υγρασία  φτάσει 8%)Επεξεργασία σε επαγγελματικά μηχανήματα . Επεξεργάζετε με υψηλής ποιότητας ιταλικό χρώμα  με βάση το νερό χειρος .Ακολουθεί η  εφαρμογή της υψηλής ποιότητας βερνίκι πολυουρεθάνης με 40% στιλπνότητα για προστασία απο υγρασία και φθορά.Τα υλικά επεξεργασίας  απορροφούνται  βαθιά μέσα στους πόρους του ξύλου, το οποίο διατηρείται  πολλά χρόνια.
Δώστε προσοχή!
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να αλλάξει το είδος και την ποιότητα των επίπλων. Τοποθετήστε τα έπιπλα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από 50 εκατοστά από κάθε πηγή ισχυρής θερμότητας. Η εγγύηση δεν καλύπτει αυτό το είδος ζημίων.
Αριθμός συσκευασιών: 2
Πακέτο 1: 121/80/14 εκ, Βάρος 23,4 κιλά.
Πακέτο 2:. 78/13/13 εκ, Βάρος 4,9 κιλά.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Venecia 8.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας